Politik

Kerneværdien i Forældrepartiet er, at værne om borgerne i Danmark.

Vi tænker og passer på de svageste i samfundet, fordi vi mener alle har ret til et godt og ligeværdigt liv.

"Lige ret, lige meget værd"

Det er helt afgørende, at få rettet op på tilliden mellem borgerne og de offentlige myndigheder. Svindel med offentlige midler, grov omsorgssvigt af børn, unge, forældre og ældre, listen er lang af sager. I gennem de sidste 10 år har det været dokumenteret op til flere gange at der sker fejl i adskillige anbringesessager, hvilket kan være en bekymrende statistik. ikke mindst fordi det ikke er blevet meget bedre, men tvært imod er vi end der, hvor statistik siger, at man ikke har, og aldrig har tvangsanbragt så mange som nu.      "Dette mønster skal brydes"!


Forældrepartiets politiske hjerte banker for borgeren i Danmark.

Den politisk ideologi er, at alle er fri til, at vælge uddannelse, bopæl, skole og behandling osv. 

Lige muligheder for alle, borgere med dansk statsborgerskab, eller opholdstilladelse i Danmark. Om en person er født dansk, eller har gjort sig fortjent til opholdstilladelse, så skal en person ses med ligeværdighed, og mødes med den samme ret og pligt, til at give samfundet noget igen.


" I DANMARK ER DER PLADS TIL MANGFOLDIGHED"  


Forældrepartiets målsætning: at styrke retssikkerheden og den social/økonomisk tryghed for borgeren i Danmark. Hvilket vil komme til at kræve store ændringer, fx antallet af politikredse de skal stige fra de nuværende 14 til 24 politikredse,  hvor politiet bedre kan have en finger i jorden, også i små samfundene i yderkanterne. Ved at hæve den generelle levevelfærd, og sørge for at ingen lider økonomisk nød, vil vi også skabe mere købeevne,  og som dominobrikker, vil det kunne give vores produktionsvirksomheder et skub.

"Med retssikkerhed skaber vi social tryghed og 

med social/økonomisk tryghed skabes sundhed, udvikling og velfærd"


Du kan også læse om Familiepartiets Mærkesager og Om hvem Familiepartiet er, ved at benytte linket her under.